• Welcome to ScubaBoard


  1. Welcome to ScubaBoard, the world's largest scuba diving community. Registration is not required to read the forums, but we encourage you to join. Joining has its benefits and enables you to participate in the discussions.

    Benefits of registering include

    • Ability to post and comment on topics and discussions.
    • A Free photo gallery to share your dive photos with the world.
    • You can make this box go away

    Joining is quick and easy. Login or Register now by clicking on the button

Problem loading media

Discussion in 'Site Support' started by fsardone, Jul 22, 2019.

  1. fsardone

    fsardone Solo Diver ScubaBoard Supporter

    # of Dives: I just don't log dives
    Location: Rome, Italy
    414
    323
    63
    Hello,

    I am in the process of loading a post and I was planning to attach a couple of pictures.
    It fails with "There was a problem loading your media".
    This happens both trying to do it in the thread creation and in the media gallery.

    Using safari on imac.
    I am going to switch browser and se if it improves.
     
  2. The Chairman

    The Chairman Chairman of the Board

    # of Dives: I just don't log dives
    Location: Cave Country!
    54,845
    21,875
    113
    Keep me apprised. I know this happens a lot with Chrome. You might even want to dump your cookies.
     
  3. fsardone

    fsardone Solo Diver ScubaBoard Supporter

    # of Dives: I just don't log dives
    Location: Rome, Italy
    414
    323
    63
    It worked on Chrome it does not in Safari. I will try to clean cache and cookies but I am on a trip so I will do it next weekend at home.
    Saturday I gained a few grey hairs but I was able to post it in the near missed and lesson learned!

    Cheers
     
  4. The Chairman

    The Chairman Chairman of the Board

    # of Dives: I just don't log dives
    Location: Cave Country!
    54,845
    21,875
    113
    Kewl
     

Share This Page