• Welcome to ScubaBoard


  1. Welcome to ScubaBoard, the world's largest scuba diving community. Registration is not required to read the forums, but we encourage you to join. Joining has its benefits and enables you to participate in the discussions.

    Benefits of registering include

    • Ability to post and comment on topics and discussions.
    • A Free photo gallery to share your dive photos with the world.
    • You can make this box go away

    Joining is quick and easy. Login or Register now by clicking on the button

Sony RX100VA - suddenly choppy raw footage

Discussion in 'Underwater Videography' started by epolice, Feb 13, 2020.

  1. epolice

    epolice Angel Fish

    # of Dives: 25 - 49
    Location: Boston, MA
    27
    7
    3
    Been shooting UW video for days in Bonaire and have not switched settings. Shooting auto everything at 1080p/120fps. Footage has looked good every day and today my raw footage is off/choppy. I tried different batteries and both produced the same choppy footage that used to produce smooth footage.

    Any idea what might be causing this?
     
  2. scrane

    scrane Manta Ray

    # of Dives: 500 - 999
    Location: Boise, ID.
    989
    672
    93
  3. epolice

    epolice Angel Fish

    # of Dives: 25 - 49
    Location: Boston, MA
    27
    7
    3
    Umm so I think it was actually just my computer playing the files in a terrible manner for some reason. Suddenly the choppiness is gone. Thoroughly confused but no more issues.
     

Share This Page