• Welcome to ScubaBoard


  1. Welcome to ScubaBoard, the world's largest scuba diving community. Registration is not required to read the forums, but we encourage you to join. Joining has its benefits and enables you to participate in the discussions.

    Benefits of registering include

    • Ability to post and comment on topics and discussions.
    • A Free photo gallery to share your dive photos with the world.
    • You can make this box go away

    Joining is quick and easy. Login or Register now by clicking on the button

Sea and Sea YS-D1 - DS-TTL II mode: dark pictures

Discussion in 'Sea&Sea' started by Kritty, May 10, 2015.

  1. Kritty

    Kritty Garibaldi

    # of Dives: 200 - 499
    Location: Budapest
    1
    0
    0
    Hi,

    During my last diving tour in my last dive I suddenly faced a problem with my two YS-D1 strobes. All my pictures were dark. I've got Olympus housing with EPL3, original sea and sea fibre optic cable, I've not changes any set up. What could be the reason? Could the strobe(s) have any technical defect?

    Thanks
     
  2. giffenk

    giffenk Great White

    # of Dives: 500 - 999
    Location: toronto
    4,924
    2,403
    113
    both strobes failing at the same time? not likely.

    you may get better feedback if you post the camera and strobe settings as well as a sample pic so we know what "dark" means. dark can range from totally black all the way to slightly under exposed.

    does your rig work fine st home in the kitchen?
     

Share This Page